22. 9. 2024

GPA U15 – SKB Český Krumlov

(21.-22.9.2024) Dvě bronzové medaile pro Sofii Kerplovou!

Vesecký klub na turnaji GPA staršího žactva v Českém Krumlově reprezentovala trojice Vilém Čavojský, Jakub Šolc a Sofia Kerplová.

Naši nejúspěšnější hráčkou se stala Sofia, když nejprve ve smíšené čtyřhře po boku Šimona Bezděka (SK Badminton Přerov) potvrdili své turnajové nasazení a došli do čtvrtfinále.

Ve dvouhře si naše badmintonistka ještě vylepšila výsledkovou bilanci a probojovala se až do nedělního semifinále. Tam již byla první nasazená soupeřka nad její síly a i přes dobrý výkon z toho bylo konečné 3.místo.

Další medaili si Sofia mohla na krk pověsit ve čtyřhře dívek, ve které společně s Lucií Bednářovou (TJ Astra ZM Praha) získaly po dvou výhrách bronzové umístění.

Jakub Šolc narazil hned v úvodním kole dvouhry na nasazeného soupeře, na kterého nedokázal najít recept. V zápase o pořadí si ovšem řádně zahrál, když ve třísetové bitvě až v koncovce udolal brněnského protihráče. Ve čtyřhře se Jakub představil společně s Vilémem, ale soupeři v prvním kole byli nad jejich síly..

Kompletní výsledky turnaje najdete zde

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!