19. 5. 2024

GPB U13 – SKP Kometa Brno

(18.-19.5.2024) Další tři medaile pro Jaromíra Kotka na republikovém turnaji kategorie U13!

Jaromír Kotek ani v květnu nepřerušil letošní povedenou šňůru vybojovaných medailí. Tentokrát přidal ke dvěma bronzovým umístěním z párových disciplín zlato ze dvouhry chlapců!

Ve smíšené čtyřhře se Járovi společně s domácí Karolínou Maradovou podařilo obhájit nasazenou pozici – na krk si po vydařeném víkendu mohli pověsit bronzovou medaili.

Járovou nejúspěšnější disciplínou se stala bezpochyby dvouhra, když na cestě do finále neztratil jediný set. O celkové vítězství se na tři sety úspěšně popasoval s prvním nasazeným soupeřem a mohl tak slavit již poněkolikáté v této sezóně zlatou medaili, gratulujeme!

Třešničkou na dortu byl zisk bronzové medaile ve čtyřhře chlapců, kterou si vybojoval po dvou výhrách se svým stálým spoluhráčem Davidem Reichmanem (FSpS MU Brno).

Nesmíme opomenout zmínit také mladšího z bratrů Kotkových, Miroslava, který si odváží pěkné čtvrtfinálové umístění ze smíšené čtyřhry společně s ústeckou Ellou Ševelovou.

Výsledky turnaje najdete zde

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!