28. 4. 2024

Bozner Frühling – Bolzano, Itálie

(26.-28.4.2024) Jaromír Kotek dvakrát bronzový na mezinárodním turnaji v Itálii!

Do italského Bolzana se vydali sourozenci Jaromír a Miroslav, kteří zde startovali v kategorii U13.

Ve smíšené čtyřhře se starší z bratrů Jára společně s Terezou Štěrbovou mohli radovat ze skvělého úspěchu, když došli přes tři vyhrané zápasy až do semifinále! Hezký výsledek si odváží také Míra s rakouskou spoluhráčkou Hanah Dander, když se probojovali mezi šestnáct nejlepších párů.

Ve dvouhře se lépe dařilo Járovi. Ve skupině porazil italského hráče a následně si poradil také s nasazeným soupeřem ze Švýcarska! Postupem do pavouka pro Járu dvouhra ještě zdaleka neskončila a vítězstvím nad dalším švýcarským soupeřem si Jára zajistil účast ve čtvrtfinále. V následném boji o medaili již bohužel nestačil na rakouského protihráče, který celý turnaj vyhrál..

Ve čtyřhře to veseckému badmintonu cinklo podruhé, když Jára se svým brněnským parťákem Davidem Reichmanem prošli až do semifinále, ve kterém již klukům nestačily síly na švýcarské soupeře. Míra skončil svou čtyřhrovou pouť společně s Vinil Sai Kumar Vimalem mezi šestnácti nejlepšími, ovšem je nutné vyzdvihnout zápas o čtvrtfinále, v němž kluci rozhodně nedali výhru chorvatskému nasazenému páru zadarmo a prohráli velmi těsně v koncovce třetího setu.

Kompletní výsledky celého turnaje najdete zde

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!