12. 10. 2024

OP družstev žáků U15 – TJ Slovan Vesec

(12.10.2024) Žákovský tým Slovanu Vesec zvítězil v oblastním přeboru smíšených družstev!

Letošní oblastní přebor smíšených družstev žáků (U15) jsme uspořádali v tělocvičně ZŠ Barvířská a kromě našeho týmu se jej zúčastnily ještě družstva Badminton Ústí nad Labem a Super Stars Most.

V prvním utkání jsme nastoupili proti ústeckému výběru a od prvního zápasu to byl velice vyrovnaný boj! Důležité výhry zapsali nejprve ve smíšené čtyřhře Vilém Čavojský s Markétou Krejčíkovou a následně také dvojice Sofia Kerplová – Janica Pekárová v deblu dívek. Třetí bod pro nase družstvo získala Sofia Kerplová ve dvouhře a rozdílovou výhru doplnil pár Vilém Čavojský – Jaromír Kotek ve čtyřhře chlapců. Celkově jsme tedy zvítězili poměrem 4:3 a mohli jsme se připravit na druhé utkání..

Proti týmu Super Stars Most se domácí hráči dokázali koncentrovat od prvního zápasu a po výsledku 7:0 se žákovské družstvo Slovanu Vesec stalo oblastním přeborníkem s právem startu na MČR!

Sestava družstva žáků TJ Slovan Vesec:

Vilém Čavojský, Jaromír Kotek, Petr Nálevka, Sofia Kerplová, Markéta Krejčíková, Janica Pekárová.

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!