6. 10. 2024

GPA dospělých – BK Meteor Praha

(4.-6.10.2024) Šárka Líbalová bronzová ve dvouhře žen!

Hned sedmička hráčů Slovanu Vesec se vydalo na republikový turnaj do pražské Vinoře.

Ve smíšené čtyřhře se představil pár Štěpán Líbal – Iva Foukalová, kteří se velmi dlouho na kurtu rozkoukávali a nestačili bohužel již v úvodním kole na zkušené soupeře.

Ve dvouhrách se počet veseckých výher značně zvýšil. Naší nejúspěšnější disciplínou tohoto turnaje se stala dvouhra žen, kdy obě vesecké hráčky, Šárka Líbalová a Iva Foukalová, postoupily přes nelehké zápasy do čtvrtfinále. Nakonec pouze Šárka vybojovala proti solidně hrající soupeřce koncovku třetího setu 21:19 a mohla se tak radovat z postupu do semifinále. V nedělním zápase již nenašla recept na ukrajinskou protihráčku a prohrála ve dvou setech..

Ve dvouhře mužů se do druhého kola dostal David Stejskal, následně předvedl skvělý výkon proti druhému nasazenému hráči a k postupu do dalšího kola chyběl opravdu jen kousek. Na zkušené soupeře nakonec nestačili Fabián Šula ani Štěpán Líbal. V páteční kvalifikaci se předvedl také Aleš Foukal, který svedl dramatickou bitvu, ale vítězství mu velmi těsně uteklo v koncovce třetího setu 26:28. Ondřej Klimeš nemohl ze zdravotních důvodů odehrát zápasy na 100% a tak mu přejeme brzké uzdravení!

Zatímco se vesečtí muži, Ondra s Davidem a Aleš se Štěpánem, nedokázali popasovat s nepříznivým losem úvodních kol, Iva Foukalová s Adélou Chadimovou (FSpS MU Brno) udolaly na tři sety pražské protihráčky a dokázalay postoupit do turnajového čtvrtfinále.

Výsledky GPA dospělých v Praze najdete zde

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!