29. 9. 2024

Slovak Youth International U13 – Trenčín, Slovensko

(27.-29.9.2024) Miroslav Kotek bronzový na mezinárodním turnaji mladšího žactva na Slovensku!

V Trenčíně se konal další ročník mezinárodního turnaje Slovak Youth International, na který se vydal také vesecký Miroslav Kotek. Za tři dny stihl odehrál dvanáct náročných zápasů a hned v osmi případech dokázal zvládnout do vítězného konce!

Ve smíšené čtyřhře se Míra zapotil již v úvodním kole, když společně s Janou Pobehovou (SP Dolný Kubín) udolali v koncovce třetího setu domácí protihráče. V následujícím kole jim již vystavili stopku nasazení soupeři..

Jelikož se dvouhry hrály ve skupinách, měl Míra odehráno opravdu hdoně. Ve skupině dokázal porazit 2 soupeře ze tří, což mu stačilo na postup do vyřazovacího pavouka. Zde se mu podařilo projít přes další dvě kola až do čtvrtfinále. kde již nakonec nestačil na nasazeného slovenského hráče.

Nejúspěšnější disciplínou se pro Míru stala čtyřhra, ve které se svým spoluhráčem Filipem Hermannem nejúrve porazili soupeře z Polska, následně vyhráli nad dvojicí ze Slovenska a v boji o semifinále překvapivě vyřadili také nasazené maďarské protihráče. V semifinále již nenašli recept na pozdější vítěze celého turnaje, nicméně bronzová medaile z mezinárodního turnaje má velkou hodnotu!

Kompletní výsledky najdete zde

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!