15. 9. 2024

GPB dospělých – BK TJ Baník Most

(14.-15.9.2024) Vesečtí hráči si z GPB dospělých v Mostě odvezli čtyři medaile!

Již smíšená čtyřhra přinesla veseckému badmintonu úspěch, když se Štěpán Líbal společně s Ivou Foukalovou probojovali až do finále. Naší dvojici čekal nejprve v prvním kole „bratrovražedný“ souboj s klubovým parťákem Alešem Foukalem a Gabrielou Kuptíkovou (SK Prosek Praha) a cenným skalpem je určitě čtvrtfinálová výhra nad nasazenými dvojkami celého turnaje.

Ve dvouhrách to cinklo hned dvakrát. Iva Foukalová prošla do finále dvouhry žen, kde nakonec nestačila na mladou mosteckou naději, Terezu Grznárovou. Štěpán Líbal cestou do semifinále porazil dva nasazené soupeře a mohl si tak po skvělých výkonech pověsit na krk medaili bronzovou. Pěknou hru předvedli také Aleš Foukal a Ondřej Klimeš, když zejména druhý jmenovaný měl k výhře velmi blízko, ale nakonec smolně prohrál koncovku třetího setu..

Čtyřhra mužů nám sice nepřinesla postup z úvodního kola, avšak oba vesecké páry předvedly dobré výkony. Neuvěřitelné nasazení předvedli Ondřej Klimeš s Fabiánem Šulou, kteří až ve třetím setu podlehli pozdějším vítězům turnaje. Aleš Foukal se Štěpánem Líbalem taktéž neměli do prvního kola přívětivý los, ovšem k postupu nakonec chyběl opravdu velmi malý krůček. Čtvrtou veseckou medaili tak vybojovala Iva Foukalová po boku Adély Chadimové (FSpS MU Brno) ve čtyřhře žen.

Výsledky turnaje najdete zde

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!