22. 10. 2011

GP C U17 – Super Stars Most

(22.10.2011) Dvanáctka veseckých hráčů se představila na GP C U17 v Mostě. Postup na republikový šampionát si zajistili O.Klimeš, D.Stejskal a J.Slatinská.

Naději na úspěch a zajištění postupu na GP A měla zejména trojice O.Klimeš, J.Koňas, D.Stejskal a šanci na překvapení Jana Slatinská. Nejlépe se s turnajovým pavoukem vypořádal Ondra Klimeš, který již ve čtvrtfinále musel z vypětím všech sil odolat náporu R.Dokládala (Baník Most), aby v semifinále těsně zvítězil i nad Honzou Koňasem. Do finále prošel také David Stejskal, ale vzhledem k rozlosování měl přeci jen postup o něco snadnější. V souboji o první místo byl potom, stejně jako v minulém týdnu, šťastnějším hráčem Ondra. Na psychicky zlomeného Honzu čekal zápas o 3.místo, ve kterém i přes ztrátu prvního setu vyhrál. Nejméně očekávaným byl však postup Jany Slatinské ze druhého místa ve dvouhře. Přes tradiční nervozitu v úvodním kole vyřadila Drtíkovou, poté Karochovou (obě Baník Most) a nakonec Phamovou (Super Stars Most), jenž naopak překvapila výhrou nad favorizovanou Ottovou (Goram Teplice). Finálový duel si už Militká (Chemička Ústí n.L.) zkušeně pohlídala. Smíšená čtyřhra tentokrát pro naše páry skončila nejdál v semifinále, ale zato ve finále čtyřhry chlapců jsme měli hned trojnásobné zastoupení. V dalším vyrovnaném utkání se Ondra s Romanem Dokládalem postavili Honzovi s Davidem a duel skončil ziskem zlata pro mladší dvojici badmintonových bojovníků. Další zástupci našeho klubu získávali především zkušenosti a turnajové ostruhy proti starším protihráčům.

Kompletní výsledky

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!